Hardstyle & Hard Trance Club Night

Sound Factory järjestää lauantaina 9.3.2024 heti perään toisen tutustumisillan erilaisiin konemusatyyleihin. Luvassa on mm. Hardstyle, Hard Trance ja Hard Techno tyylilajeja.

Illan aika esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

– Hallucihate
– oodeej

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#hardstyle
#hardtrance
#hardtechno
#techno
#underground
#soundfactorybarnightclub

Set times / alustavat soittoajat:

22.00 – 24.00 oodeej
00.00 – CLOSE Hallucihate

HALLUCIHATE

With over a 10 year experience in mixing and producing music, Hallucihate knows his way around harder styles. He isn’t restricted by genres and can play anything from slow techno to high speed terror.

Hallucihate ei tunne genrerajoja. Hän soittaa ja tekee musiikkia oman mielensä mukaan tilanteeseen nähden, mutta hänen juuret ovat edelleen lujasti kiinni Industrial Hardcoressa ja Drum ’n’ Bass:ssa.

Tässä tapahtumassa Hallucihaten setti alkaa puolenyön maissa. Luvassa on mm. Hardstyle-klassikoita sekä Hard Trancea. Luvassa on pitkä ainakin kahden tunnin mittainen setti.

Hallucihate links:

FB: https://www.facebook.com/Hallucihate
Soundcloud: https://soundcloud.com/hallucihate
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/hallucihate/

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ.

Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun OODEEJ soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tämän tapahtuman setissä oodeej:ltä on luvassa ainakin menevää acid hard technoa. Oodeej soittaa aloitussetin heti klo 22 alkaen.

Oodeej linkit:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja yökerhoon 18 vuotta. Ota henkkarit mukaan illanviettoon. Musiikkia soitetaan ”taustamusiikkina”. Emme ota musiikkitoiveita vastaan tässä tapahtumassa.

Tapahtumassa ei ole erillistä vartioitua narikkaa, joten jätä kaikki ylimääräiset tavarat kotiin tai autoon. Reppujen tai laukkujen kanssa ei pääsyä yökerhoon!

Age limit +18 with an valid i.d. – Tickets 5 € at the door.

Kustannuksien kattamiseksi tapahtumaan liput ovelta 5 € kpl. Lippukassassa ei ole vaihtorahaa, joten pääsymaksu 5 € kortilla tai käteismaksulla vain tasaraha.

https://www.facebook.com/events/1452226855702093