Halloween Psy Party

Sound Factory järjestää jälleen kerran lauantaina 4.11.2023 underground henkisen konemusiikki-illan pitkän kaavan mukaan nimeltään ”Sound Factory UG: Halloween Psy Party”.

Tapahtumaan on tulossa soittamaan useampi DJ, joissa on mukana Psytrance ja UG-skenestä erittäin tuttuja nimiä. Vierailevina DJ:nä Kajaaniin saapuvat Mad Hat ja Tuba Solo. Musiikkia on luvassa täydet kuusi tuntia.

Myös yökerhon sisustus rakennetaan uusiksi tapahtumaa silmällä pitäen. Decot ovat osittain täysin uusia ja omaa tuotantoa. Valaistus tullaan myös muokkaamaan juuri tämän teeman mukaiseksi. UV-valot ja UV-decot on vahvasti läsnä kuten myös Halloween teema.

Tapahtumassa esiintyvät artistit (aakkosjärjestyksessä):

– ChillJoonas
– Mack13
– Mad Hat
– oodeej
– Tuba Solo

—–

TUBA SOLO

Tuba Solo has been actively in Finnish psytrance scene since she moved to Finland in 2011. 2017 was the year first time she was behind the decks and since then she played at many parties and festivals.

Her journey started with downtempo, continued with psyprog and full-on, moved up by psytech and flamed by psytrance. She mostly likes progressive, uplifting groovy tunes with strong and nasty bass lines. When she steps on stage and music starts to flow, she will for sure set the dance floor on fire. 🔥🔥🔥

Kajaani! Get ready for take off and lets burn up that dance floor 😉

TUBA SOLO LINKS:

FB: https://www.facebook.com/tubasoolo/
Soundcloud: https://soundcloud.com/tubasolo

—–

MAD HAT

Mad Hat on vantaalainen DJ, joka on aloittanut uransa DJ:nä maaliskuussa 2022. Mad Hat on tehnyt nimeään tunnetuksi aluksi Oulun konemusiikkipiireissä, josta sitten tie on vienyt pääkaupunkiseudulle.

Mad Hat on soittanut pääkaupunkiseudulla monissa tunnetuissa tapahtumissa, esimerkiksi Shamantrala, ja nykyisin Mad Hat myös tuottaa itse tapahtumia Convention Of Souls -nimen alla.

Mad Hatin elämänrakkaus on Psytrance sen eri alagenreissään, pääasiassa Full On, Forest/Dark Psy ja Hitech ja hänen tyyliin kuuluu yöllisempi soundi tiukemmalla poljennalla. Psyke kuitenkaan ei ole Mad Hatin ainoa elektronisen musiikin alue, vaan siihen kuuluu myös Hard Trance, Hard Dance, Hard NRG, Hard House.

IG: https://www.instagram.com/dj_mad_hat/
Soundcloud: https://soundcloud.com/mad_hat_2022

—–

OODEEJ

OODEEJ on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ.

OODEEJ aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun OODEEJ soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.
Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit onkin rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

OODEEJ oli tänä vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Kosmos Festival on yksi Suomen suurimmista ellei suurin underground tyyppiseen konemusiikkiin erikoistuneista festivaaleista. Tapahtuma järjestettiin 21.7. – 23.7.2023 ja oli loppuunmyyty.

OODEEJ LINKS:
FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

—–

CHILLJOONAS

ChillJoonas aloitti soittamaan hiphop musiikkia kavereiden bileissä 2000-luvun alkupuolella. Vuoden 2010 tietämillä mies kuitenkin uppoutui tummiin DnB saundeihin ja vain hetkeä myöhemmin Jyväskylään saapunut metsäbile- ja psytrance juna vei mennessään.

Myöhemmin mies on vaikuttanut JKL DJ Schoolin riveissä ja soittaa niin boombap rappiä, suomisaundia, twilight psytrancea, kuin muitakin hämyissävytteisiä konemusasaundeja.

Kajaaniin Joonas muutti pelialalla työskentelyn vuoksi ja levylautasilla viihtyykin toisinaan myös pelimusiikkien remixit – konemusiikkiversioina tietysti.

Tässä tapahtumassa Joonaksen setti vie kuulijansa hypnoottisiin psytrancen äänimaailmoihin.

CHILLJOONAS LINKS:

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091853375060
IG: https://www.instagram.com/chilljoonas/
Soundcloud: https://soundcloud.com/joonas-pylvinen

—–

MACK13

Mack13:n innostus elektroniseen musiikkiin alkoi varhain 90-luvulla.
Alussa tyylit olivat Jungle ja Drum n Bass. Vuonna 1998 kuvioihin tuli mukaan Psytrance, Goa Trance ja kotimainen tuotanto, myöhemmin myös sen soittaminen.

Nykyään Mack13:n DJ-seteissä kuullaan erityisesti tyyliltään darkimpaa Full-On Psytrance tykitystä.

MACK13 LINKS:
IG: https://www.instagram.com/m_a_c_k_1_3/
Soundcloud: https://on.soundcloud.com/jAXvL

——

Alustavat soittoajat tapahtumassa Sound Factory UG: Halloween Psy Party

– tba
– Julkaisemme soittoajat lähempänä tapahtumaa

Soittoajat viitteellisiä ja voivat muuttua illan aikana. Tule paikalle hyvissä ajoin!

—–

Liput ovelta 15 € kpl.

Ikäraja 18 vuotta.

—–

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#fullonpsytrance
#psytech
#psytrance
#progressivetrance
#progressivetechno
#techno
#underground
#soundfactorybarnightclub

Ikäraja 18 vuotta.

Liput ovelta 15 €.

Tapahtuma päivittyy. Ota sivut seurantaan jo tässä vaiheessa. Lisäämme tarkemmat tiedot lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Tapahtuman lineup ja soittoajat tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Age limit +18 with an valid i.d. Tickets 15 € at the door.

https://www.facebook.com/events/992217195437450/