Tietoa Sound Factory Bar & Nightclub yökerhosta

Sound Factory Bar & Nightclub on yökerho Kainuussa keskellä alueelle tyypillisiä kauniita vaaramaisemia. Sijaitsemme Paltamon toiseksi suurimmassa taajamassa Kontiomäessä. Meillä soi musiikki, jota et kuule muissa yökerhoissa ja mikä parasta – taatusti näiden leveysasteiden parhaista äänentoistolaitteista ja korviasi miellyttävässä akustiikassa.

Karaokea emme laula, meillä ei ole jukeboksia mutta sen sijaan pitkän linjat DJ:t soittavat musiikkia, jota et kuule suomipopilta tai NRJ:ltä. Tanssilattialle mahtuu tarvittaessa isompikin porukka tanssimaan. Eri iltoina meillä soi erilainen musiikki, joten kannattaa valita eri illoista sellainen, joka sopii parhaiten omaan musiikkimakuusi. Löytyy vaikka konemusiikin ystäville Tech Housea ja rokki-illoissa kuulet meillä esimerkiksi 1980-luvun rockmusaa. Ysäritapahtumissamme soi kunnon 1990-luvun Eurodance. Humppaa, valssia tai suomipoppia meiltä ei kuitenkaan kannata ihan joka ilta tulla kysymään.

Meille pääset myös vihreitä arvoja noudattaen, koska yökerhomme sijaitsee vain 200 metrin päässä Kontiomäen rautatieasemasta. Juna esimerkiksi Kajaanista maksaa perjantai-iltaisin vain 4 euroa ja junamatka kestää 16 minuuttia. Junalla pääset helposti meille mm. Iisalmesta tai Oulusta. Mikäli haluat saapua paikalle omalla autolla tai kaverin kyydillä, yökerhomme sijaitsee omalla tontilla ja suoraan baarin edessä on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaillemme. Navigaattoriin Kontiomäentie 13, Paltamo ja osaat varmasti perille. Kivenheiton päässä on Kontiomäen rautatieasema. Ikäraja meille on 18 vuotta ja olethan sen lisäksi fiksusti pukeentunut sekä varaat mukaan iloisen elämänasenteen ja paljon hyvää juhlamieltä!

Huomaathan, että meillä ei ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan ne vaihtelevat eri tapahtumien ja iltojen mukaan. Tyypillisesti avaamme perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 22.00 ja suljemme klo 02.00 aikaan. Valomerkki tulee tällöin klo 01.30 Hiljaisina iltoina suljemme joskus aikaisemmin ja joidenkin tapahtumien aikana olemme auki jopa klo 05.00 asti. Mikäli sinulla on kysyttävää aukioloajoistamme tai esimerkiksi jonkun tietyn illan musiikista, voit lähettää meille viestiä näiden sivujen kautta. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian. Tiedotamme näillä Facebook-sivuillamme myös mahdollisista poikkeusaikatauluista.

Tervetuloa!

Sound Factory Bar & Nightclub, Kontiomäentie 13, 88470 Kontiomäki (Paltamo).