Tietoa Sound Factory Bar & Nightclub yökerhosta

Sound Factory Bar & Nightclub on yökerho Kajaanissa. Meillä soi musiikki, jota et kuule muissa yökerhoissa ja mikä parasta – taatusti näiden leveysasteiden järeimmistä äänentoistolaitteista.

Äänentoistojärjestelmämme on Cerwin-Vega! Professional ja Pioneer DJ laitteistoista kasattu raskaan sarjan järjestelmä, joka on lisäksi kalibroitu soimaan puhtaasti juuri käyttämissämme tiloissa. Käyttämämme Pioneerin DJ-laitteet ovat samoja, joita maailman parhaissa yökerhoissa ja festareilla käytetään. Käyttämistämme vahvistimista löytyy niin paljon puhdasta tehoa, että säröllä meidän ei tarvitse soittaa.

Karaokea emme laula, meillä ei ole jukeboksia mutta sen sijaan pitkän linjat DJ:t soittavat musiikkia, jota et kuule suomipopilta tai NRJ:ltä. Tanssilattialle mahtuu tarvittaessa isompikin porukka tanssimaan. Eri iltoina meillä soi erilainen musiikki, joten kannattaa valita eri illoista sellainen, joka sopii parhaiten omaan musiikkimakuusi.

Musiikkivalikoimastamme löytyy konemusiikin ystäville Psytrancea ja Technoa sekä satunnaisissa rokki-illoissa kuulet meillä esimerkiksi 1980-luvun tyylistä rockmusaa livebändin soittamana. Humppaa, valssia, suomipoppia tai radion listahittejä meiltä ei kuitenkaan kannata tulla kysymään. Musiikkilinjauksemme on nimittäin kaikkea muuta kuin mainstream-musiikkia.

Meille pääset tarvittaessa myös vihreitä arvoja noudattaen, koska yökerhomme sijaitsee vain 500 metrin päässä Kajaanin rautatieasemasta.  Junalla pääset helposti meille ympäri Suomen sillä myös pääkaupungista Helsingistä on suora junayhteys Kajaaniin.

Kajaanin lentoasema sijaitsee alle 10 km päässä yökerhosta. Päivittäiset suorat lennot pääkaupungista Helsingistä takaavat hyvät yhteydet myös meille. Itse asiassa tapahtumissamme käy asiakkaita ympäri Suomen!

Mikäli haluat saapua paikalle omalla autolla tai kaverin kyydillä, yökerhomme viereisellä tontilla on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaillemme. Navigaattoriin Kauppakatu 1b, Kajaani ja osaat varmasti perille. Vastapäätä yökerhoa on hyvä maamerkki ison Citymarket kaupan parkkihalli. Yökerhon välittömässä läheisyydessä on myös sähköautojen latausmahdollisuus.

Ikäraja meille on 18 vuotta ja olethan sen lisäksi fiksusti pukeentunut sekä varaat mukaan iloisen elämänasenteen ja paljon hyvää juhlamieltä!

Kajaanin toimipisteemme on avattu perjantaina 31.1.2020.

Vanha Kontiomäen toimipisteemme on pysyvästi suljettu.

Facebook-sivuiltamme löydät aina ajantasalla olevat aukioloajat ja tiedot tapahtumista. Nämä sivut löydät tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/SoundFactoryBar/

Tervetuloa!

Sound Factory Bar & Nightclub, Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani.