Warehouse Madness #2

Sound Factory UG: Warehouse Madness #2 – It’s 6 hours of pure madness!

Lineup (A-Z):
Laxlo
oodeej
Tribos

Music Style:
Underground Dance Music

#acidtechno
#hardtechno
#industrial
#techno
#warehouse

6 hours of pure UG DJ sets.

Laxlo & Tribos from Oulu are known from the Konehalli events and many more underground parties. Both also played at Kosmos Festival 2023 event.

Tickets 10 € at the door.

Age limit 18

Sound Factory UG: Warehouse Madness #2

Tapahtuman vierailevat esiintyjät Laxlo ja Tribos ovat tunnettuja mm. Oulussa järjestettävistä Konehalli tapahtumista sekä monista muista underground henkisistä bileistä. Molemmat soittivat myös Kosmos Festival 2023 tapahtumassa.

Tässä tapahtumassa on luvassa täydet kuusi tuntia täyttä tykitystä! Musiikin tyyli on pääosin technoa ja muuta nopeatempoista underground konemusaa.

Tapahtuman DJ:t: Laxlo, oodeej ja Tribos.

ARTISTIESITTELY TRIBOS

Tapahtuman toisena vierailevana artistina nähdään tuottaja ja DJ Tribos joka kuuluu erityisesti Pohjois-Suomen keskeisimpiin hahmoihin niin DJ kuin underground kulttuurin saralla. Kohta 14 vuotta kestäneen uransa aikana ympäri Suomen niin suuria festareita kuin intiimejä bunkkereitakin kiertänyt artisti on nähty vuosien aikana eri aliasten alla mm. Utopiassa, Kosmoksessa, Varjofestivaaleilla sekä Helzinki Hardstyle Festivaaleilla. Tapahtumien saralla Tribos tunnetaan mm. LaavU:n, Konehallin sekä KOTA -klubin takaa, jotka kaikki ovat muovanneet Oulun elektronisen musiikin skeneä uniikkiin ja avoimeen suuntaan. Tuottajana hän kuuluu legendaariseen FINRG -kollektiiviin, jonka 20-vuotista taivalta juhlittiin muutama vuosi takaperin.

Niin vinyylin tuoksua kuin digiajan mahdollisuuksiakin rakastava Tribos on äärimmäisen taitava ja huikea DJ joka on syntynyt soittamaan, luonnollisen flown ja energian muovautuessa tilanteen ja tapahtuman mukaan. Kajaaniin mukaan lähtee klubien sykkeeseen uppoavaa teknoa ja transsia joka vie sinut takaisin 90-luvun varastohalleihin.

SOCIALS:

Soundcloud: https://soundcloud.com/tribosmusic
Instagram: https://www.instagram.com/tribosdj/
Facebook: https://www.facebook.com/djtribos

Artistiesittely LAXLO

Äänimaailman arkkitehti, elektronisen kosmoksen sukeltaja ja tietenkin teknovirtuoosi, jonka hypnotisoiva soittotaito ylittää äänen rajoitukset muovaten universumin sykkeessä resonoivan sinfonian. Jokaisen huolella valitun iskun myötä tanssilattia muuttuu Laxlon edessä kankaaksi, jonka yleisön värikäs energia maalaa taideteokseksi. Rytmin ja toisen ulottuvuuden kohtaaminen ei ole surrealismia, kun mestari nousee parrasvaloihin ja navigoi teknolabyrintissä arkisen harmauden ylittävän auditiivisen matkan. Äänestä tulee taidetta ja Dj:stä euforian orkesteri, kun LAXLO päästetään irti!

Dive into the pulsating heartbeat of the electronic cosmos as the maestro of beats takes center stage. A sonic architect, our techno virtuoso transcends the boundaries of sound, sculpting a symphony that resonates with the pulse of the universe. With every meticulously crafted beat, the dance floor becomes a canvas, and the crowd, the vibrant strokes of energy. Witness the convergence of rhythm and reverie as our DJ navigates the techno labyrinth, delivering an auditory odyssey that transcends the ordinary. Imagine a night where sound becomes an art, and the DJ, the orchestrator of euphoria.

LAXLO social media:

IG: https://www.instagram.com/laxlo_
Soundcloud: https://on.soundcloud.com/AzssK

Artistiesittely OODEEJ

OODEEJ (Juha-Matti Mykkänen) aloitti soittamisen 90-luvun alkupuolella tutustuttuaan underground tyyppiseen konemusiikkiin. Merkittäviä soundiin vaikuttavia tekijöitä olivat mm. The Prodigy:n ensimmäinen albumi Experience, berliiniläinen teknosoundi esim. Tresor klubilta sekä Frankfurtissa syntynyt trance soundi.

Aikoinaan myös eurooppalaisella Music TV kanavalla soitettiin iltaisin erilaista konemusiikkia siihen erikoistuneissa ohjelmissa. Kaikki nämä tyylit olivat silloin uusia eikä kaikilla ollut vielä edes niitä nimiä millä ne tunnetaan nykyään. Myös erilaisista radio-ohjelmista bongattiin uusia musiikkityylejä ja artisteja.

Ensimmäisen ison warehouse tyyppisen keikkansa Oodeej soitti vuonna 1995. Tässä vaiheessa edellä mainittujen tyylien lisäksi myös Hollannissa ja Saksassa kehittyneet Hardcore ja Gabber tyylit olivat mukana setissä. Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit onkin rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Myöhemmässä vaiheessa soittamisen lisäksi kuvioon tuli omien oikeiden tapahtumien järjestäminen. Vuonna 2000 Oodeej järjesti ensimmäiset kunnon kellaritechnot mihin kutsuttiin pari tuttua soittajaa pääkaupunkiseudulta. Työ- ja opiskelukuviot veivät myöhemmin miehen asumaan niin USA:han kuin Saksaan miltä reissuilta jäi kokemuksia monista erilaisista musiikkitapahtumista. Esimerkkinä näistä toimivat esimerkiksi Berliinissä järjestetyt Love Parade tapahtumat sekä useat vierailut Tresor yökerhoon.

Pitkään Kainuusta pois asunut Oodeej muutti takaisin Kajaaniin vuonna 2014 ja vuonna 2017 avattiin hänen toimestaan Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon ensimmäinen toimipiste. Tammikuussa 2020 Sound Factory muutti isompiin tiloihin Kajaanin keskustassa. Alusta asti Sound Factoryn toiminta-ajatus on ollut tarjota vaihtoehtomusiikkia niin kainuulaisille kuin myös kaikille muille lähialueiden asukkaille. Vierailevia esiintyjiä Sound Factoryssa on ollut aivan alusta saakka.

Oodeej on soittanut tänä vuonna Sound Factoryn lukemattomien keikkojen lisäksi mm. heinäkuussa teknosetin Kosmos Festival 2023 tapahtumassa Gravity-lavalta ja syyskuun alussa Oulussa 45 Special:ssa psytrance-setin LaavU:n 9-vuotissynttäreillä yhtenä Britanniassa asuvan Nano Records levy-yhtiötä edustavan pääesiintyjän Dala:n lämppäreistä.

Tyypilistä Oodeej:n seteille on se, että toisin kuin monella muulla soittajalla setit eivät ole etukäteen kasattuja ja harjoiteltuja. Oodeej ottaa joka keikalle mukaan runsaasti erilaista musiikkia ja setti saa lopullisen muotonsa tapahtuman yleisen tunnelman mukaan sekä tanssilattialta ja yleisön joukosta tulevien vibojen perusteella.

Tässä tapahtumassa luvassa on ainakin vanhaa ja uutta technoa sekä trance klassikoita. Oodeej soittaa tapahtuman aloitussetin joten tule hyvissä ajoin paikalle! 🙃

oodeej social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

Venue: Sound Factory Bar & Nightclub, Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani, Finland.

Ikäraja 18 vuotta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liput ovelta 10 € kpl. Maksu kortilla tai käteisellä (vain tasaraha).

https://www.facebook.com/events/1570128323816881/