Venetsialaiset Fete Venete

Tässä on taatusti paikkakunnan kovimmat venetsialaiset joita et halua jättää välistä!

Sound Factory järjestää lauantaina 31.8.2024 UG-henkiset kesäkauden päättäjäiset eli tutummin venetsialaiset. Näiden konemusabileiden teemana juhlitaan kesäkauden päättäjäisiä ja onhan venetsialaiset ollut aina myös valon juhla.

Myös yökerhon sisustus ja valaistus ovat Sound Factoryssa teeman mukaisia. Tähän kuuluvat tehokkaat UV-valot ja UV-decot ympäri yökerhoa. Tapahtumassa esiintyy useampi vieraileva DJ joista kerromme lisää lähempänä tapahtumaa. Ota tapahtuman sivut seurantaan jo tässä vaiheessa.

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

Lineup (A-Z):

– Happoperjantai
– Oodeej

– More TBA

Julkistamme tapahtuman kaikki esiintyjät lähempänä tapahtumaa.

—-

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#underground
#soundfactorybarnightclub

——

HAPPOPERJANTAI

Happoperjantai was born on an exoplanet 4C1D-7R1P. Where rocky mountains meet wetlands full of acadia family plants and trees, to caves full of glow worms and jungles where shamans are brewing ayahuasca. The nature is filled with fluorecent things and mythical creatures, some strange phenomenon happen over there…

Happoperjantai has mostly played in UG parties and well known events around Helsinki, for example Shamantrala and Ö-mappi.

So buckle up and jump on board the fractal shaped spaceship as we are about to launch! Happoperjantai wishes all souls on board to have a pleasent journey as we head deeper into space to better understand ourselves through music.

In this event Happoperjantai will play a special 1,5 hour closing set that will include twilight / forest and night psytrance.

https://soundcloud.com/happoperjantai
https://www.instagram.com/happoperjantai/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089151860522

—-

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun oodeej soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa niin tunnelmallisempaa kuin menevämpää konemusiikkia.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

—-

Alustavat soittoajat Venetsialaiset / Fete Venete set times:

Julkistetaan myöhemmin / tba

Music style: Underground Dance Music

—-

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tapahtuman aloitusaikaan ja kestoon saattaa tulla pieniä muutoksia lähempänä tapahtumaa. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta asiakkailta henkilötodistuksen.

Age limit +18 with an valid i.d. Entrance only with a valid photo id.

This is an event organized by Dream Team Entertainment with Sound Factory Bar & Nightclub.

Going deep down the rabbit hole..

Visual desing and concept by Juha-Matti Mykkänen.

BTW There will be a official preparty for the event. Stay tuned!

https://www.facebook.com/events/437411002253198