Psytrance One Love

Sound Factory järjestää lauantaina 8.6.2024 vahvasti UG-henkiset kesäkauden avajaiset ja konemusabileet teemana Psytrance sekä muu mystisen tunnelman tarjoava konemusiikki.

Myös yökerhon sisustus ja valaistus ovat Sound Factoryssa teeman mukaisia. Tähän kuuluvat tehokkaat UV-valot ja UV-decot ympäri yökerhoa. Tapahtumassa esiintyy useampi DJ. Pääesiintyjäksi meille saapuu Korento.

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

Lineup (A-Z):

– AcidSanta
– ChillJoonas
– Korento
– NiN0
– oodeej

—-

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#trance
#psytrance
#darkpsytrance
#fullonpsytrance
#forestpsytrance
#progressivetrance
#progressivepsytrance
#twilightpsytrance
#underground
#soundfactorybarnightclub

——

KORENTO

Korento (Jenni Korento-Salmi) on tunnettu pitkän linjan naispuolinen Psytrance DJ. Hän on rokannut dekkien takana yli 10 vuotta ja kasvattaa suosiotaan edelleen kaudesta toiseen. Hän on tanssittanut kansaa Suomen isoimmissa psytrance -tapahtumissa, kuten Kosmos Festival ja Alppimuisto; sekä kansainvälisillä festivaaleilla, kuten Vortex Festival Etelä-Afrikassa, Respect Festival Brasiliassa, Shankra Festival Sveitsissä ja Halfmoon Thaimaassa.

Korento soittaa energistä ja melodista psytrancea joka takuuvarmasti nostattaa tanssilattialla fiiliksen; vain taivas on rajana. Setti on joka kerta omanlaisensa ja vie tunnelmasta toiseen. Vuosien omistautuminen DJ työtä kohtaan on luonut hänelle varman pohjan soittamiselle. Yleisön taidokas lukeminen tekee hänestä monipuolisen ja kykenevän esiintyjän. Hän loistaa ehdottomasti keskiyön setin aikana, jolloin hän saa tanssilattian liekkeihin ja valmiuteen kohtaamaan yön sfäärit.

Vuodesta 2014 lähtien Korento on kiertänyt yhdeksässä eri maassa tuoden Suomen psykedeelistä bilekulttuuria maailman kartalle DJ-settiensä kanssa. Korennon pääkäyntikortti ei ole vain hänen tiukka miksaus- ja kappalevalikoimansa, vaan myös hänen uskomaton lavaläsnäolonsa ja tarttuva energia, joka saa ihmiset tanssimaan! 🧚‍♀️💃🎶

https://www.facebook.com/djkorento/
https://soundcloud.com/jennikorento/

——

NIN0

NiN0 on kajaanilainen DJ, jolla vuosia dekkien takana on jo täysi-ikäisyyden verran. Vuodesta 2005 lähtien mahtuu paljon koluttuja klubeja ympäri Suomea, festareita sekä kymmenittäin järjestettyjä tapahtumia, kuten edesmenneen kajaanilaisen Club96:n legendaarisiksi muodostuneet Konehuone ja Kellari klubit sekä useat Sound Factory Nightclub & Barissa järjestetyt UG-illat. NiN0 on myös yksi helmikuussa 2024 syntynsä saaneen kajaanilaisen konemusiikin sanansaattajayhdistyksen KorpiKollektiivi ry:n perustajajäsenistä.

NiN0 on jakanut stagen mm. Milla Lehdon, Orionin, Proteuksen, Tempo Giuston, Nebula Meltdownin ja Korennon kanssa.
Vuosien varrella NiN0:n selektioissa on liikuttu trancen, drum&bassin, teknon ja housen maailmassa, mutta trance on pysynyt lähimpänä sydäntä useine alalajeineen. NIN0n seteissä kuullaan technon, upliftaavan, hard/tech trancen ja psytrancen sävyjä klassikoita unohtamatta.

NiN0:n mixtapeja löydät kuunneltavaksi Soundcloudista, ja hieman vanhemmat mixtapet ovat saatavilla Mixcloudissa.

Linkit:

Soundcloud:
https://on.soundcloud.com/zsDD9
Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/DJNiN0/
IG:
https://www.instagram.com/nin0_dj
FB:
https://www.facebook.com/deejayNiN0
KorpiKollektiivi ry:
https://www.facebook.com/korpikollektiiviry/

—–

CHILLJOONAS

Jyväskylästä Kajaaniin muuttanut tumman konemusiikinmusiikin DJ ChillJoonas, joka viihtyy niin Keski-Suomen forest soundeissa kuin pohjoissuomen halliteknoissa.

ChillJoonas vaikuttaa tuoreessa kajaanilaisessa konemusiikkiyhdistyksessä KorpiKollektiivi ry puheenjohtajana ja pitää missionaan konemusiikkikulttuurin ja terveen bile-etiketin levittämisen valtavirtaan.

ChillJoonas linkit:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091853375060
https://www.instagram.com/chilljoonas/
https://on.soundcloud.com/EjFM9

KorpiKollektiivi ry:
https://www.facebook.com/korpikollektiiviry/

—–

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun oodeej soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa taatusti tanssijalat vipattamaan saavaa psytrancea. Mukaan mahtuu niin uunituoreita vuoden 2024 kappaleita kuin arkistojen kätköistä kaivettuja klassikkoja.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

——

ACIDSANTA

AcidSanta on Kainuun kasvatti, jonka elämässä elektroninen musiikki on ollut lapsuudesta asti. Yläasteella syntyi myös halu soittamiseen ensimmäisen reiveissä käymisen jälkeen. Muutama vuosi sitten hän hankki itselleen lahjaksi DJ-kontrollerin, mikä mahdollisti pitkäaikaisen haaveen toteuttamisen.

AcidSanta teki debyyttinsä Sound Factoryssä kesällä 2023 ja on siitä lähtien ollut tuttu näky dekkien takana. Tutuin genre hänelle on Techno eri alalajeineen, mutta AcidSanta on avoin myös muille genreille. Uutena innostuksena on ollut Psy Trance, johon hän sai ensikosketuksen viime syksyn Psy Trance bileissä.
Lyhyessä ajassa Sound Factoryn asiakkaat ovat päässeet nauttimaan useissa tapahtumissa AcidSantan soitosta ja mies onkin saanut paljon kiitosta monipuolisista ja laadukasta musiikkia sisältävistä seteistään.

https://www.instagram.com/djacidsanta
https://www.youtube.com/@Acidsanta

——

Alustavat soittoajat / Psytrance One Love set times:

22.00 – 23.00 AcidSanta
23.00 – 24.00 NiN0
00.00 – 01.30 Korento
01.30 – 03.00 oodeej
03.00 – 04.00 ChillJoonas

Music style: Underground Dance Music / Psytrance

—-

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta asiakkailta henkilötodistuksen.

Liput ovelta 20 € kpl.

Age limit +18 with an valid i.d. Entrance only with a valid photo id.

Tickets 20 € at the door.

This is an event organized by Dream Team Entertainment with Sound Factory Bar & Nightclub.

Going deep down the rabbit hole..

Visual desing and concept by Juha-Matti Mykkänen.

https://www.facebook.com/events/398818753069797