Bass Music Night

Sound Factory järjestää lauantaina 25.5.2024 multigenre illan jossa kuullaan useita erilaisia konemusiikkityylejä. Tapahtuman vierailevana DJ:nä on Modou Sarr, artistinimeltään Invictus. Hän on Tampereella vaikuttava, Kajaanista kotoisin oleva tuottaja ja DJ, jonka inspiraatio ja vaikutteet ovat syvällä brittiläisessä reivikulttuurissa.

Invictus tunnetaan energisistä tuotannoistaan, taidokkaista miksauksistaan, sekä Betonimylly tapahtumien järjestämisestä. Hänen intohimonsa ovat genret kuten jungle, drum and bass ja garage, joten odotettavissa on multigenresetti, joka vie kuuntelijan matkalle bassomusiikin maailmaan, sen perustuksia ja juuria unohtamatta.

Illan aikana esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

– Hallucihate
– Invictus
– Mack13
– oodeej

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#dnb
#breaks
#jungle
#garage
#dubstep
#bassmusic
#drumnbass
#betonimylly
#underground
#soundfactorybarnightclub

Set times / alustavat soittoajat:

22.00 – 23.30 Oodeej
23.30 – 01.00 Hallucihate
01.00 – 03.00 Invictus
03.00 – 04.00 Mack13

Invictus bio:

Modou Sarr, artistinimeltään Invictus – on Tampereella vaikuttava, Kajaanista kotoisin oleva tuottaja ja DJ, jonka inspiraatio ja vaikutteet ovat syvällä brittiläisessä reivikulttuurissa.

Invictus tunnetaan energisistä tuotannoistaan, taidokkaista miksauksistaan, sekä Betonimylly tapahtumien järjestämisestä. Hänen intohimonsa ovat genret kuten jungle, drum and bass ja garage, joten odotettavissa on multigenresetti, joka vie kuuntelijan matkalle bassomusiikin maailmaan, sen perustuksia ja juuria unohtamatta.

https://www.facebook.com/Invictusbeats/
https://linktr.ee/modou.invictus

Hallucihate bio:

With over a 10 year experience in mixing and producing music, Hallucihate knows his way around harder styles. He isn’t restricted by genres and can play anything from slow techno to high speed terror.

This time Hallucihate promises to play ”bass music all around the spectrum, style and bpm wise”.

Hallucihate ei tunne genrerajoja. Hän soittaa ja tekee musiikkia oman mielensä mukaan tilanteeseen nähden, mutta hänen juuret ovat edelleen lujasti kiinni Industrial Hardcoressa ja Drum ’n’ Bass:ssa.

Tässä tapahtumassa Hallucihate soittaa illan toisen setin. Luvassa on noin 1,5 tunnin mittainen setti jossa liikutaan bassomusiikin koko spektrumilla niin tyyli kuin BPM mielessä.

Hallucihate links:

FB: https://www.facebook.com/Hallucihate
Soundcloud: https://soundcloud.com/hallucihate
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/hallucihate/

Mack13 bio:

DJ Mack13 is a dedicated follower and performer of electronic underground music. Mack13 was introduced to drum’n’ bass and trance music in the early 90s, and he got fascinated by their energy and diversity. He also discovered suomisaundi in the late 90s, and its quirky and original sound.

Mack13 started to dj in the early 2000s first in private parties, mixing psytrance and drum’n’bass. Currently Mack13 is known in the ug events in Kajaani like Sound Factory psytrance parties creating a vibrant and immersive atmosphere for the crowd with his dark and funky beats. He has also performed at Kajaani city festival Linnanvirta 2022 and 2023.

Mack13 links:

IG: https://www.instagram.com/m_a_c_k_1_3/
Soundcloud: https://soundcloud.com/m_a_c_k_1_3

Oodeej bio:

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ.

Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun OODEEJ soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa oodeej:ltä on luvassa multigenresetti eli genrerajat heitetään roskakoriin ja soitellaan vaan fiilispohjalta hyvää ja laadukasta konemusiikkia.

Oodeej linkit:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja yökerhoon 18 vuotta. Ota henkkarit mukaan illanviettoon.

Age limit +18 with an valid i.d.

Liput ovelta vain 10 € kpl. Maksu kortilla tai käteisellä (tasaraha).

https://www.facebook.com/events/436840798927750