Psytrance The Magical Journey

Sound Factory järjestää lauantaina 27.4.2024 vahvasti UG-henkiset konemusabileet teemana Psytrance ja muu mystisen tunnelman tarjoava konemusiikki. Minne kaninkolo mahtaa johtaa seikkailijat tällä kertaa?

Myös yökerhon sisustus ja valaistus ovat Sound Factoryssa teeman mukaisia. Tähän kuuluvat tehokkaat UV-valot ja UV-decot ympäri yökerhoa. Tapahtuman vierailevana DJ:nä Happoperjantai. Yhteensä tapahtumassa soittaa neljä eri DJ:tä.

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

– AcidSanta
– Happoperjantai
– Mack13
– oodeej

—-

HAPPOPERJANTAI

Happoperjantai was born on an exoplanet 4C1D-7R1P. Where rocky mountains meet wetlands full of acadia family plants and trees, to caves full of glow worms and jungles where shamans are brewing ayahuasca. The nature is filled with fluorecent things and mythical creatures, some strange phenomenon happen over there…

Happoperjantai has mostly played in UG parties and well known events around Helsinki, for example Shamantrala and Ö-mappi.

So buckle up and jump on board the fractal shaped spaceship as we are about to launch! Happoperjantai wishes all souls on board to have a pleasent journey as we head deeper into space to better understand ourselves through music.

https://soundcloud.com/happoperjantai
https://www.instagram.com/happoperjantai/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089151860522

—-

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun oodeej soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa niin tunnelmallisempaa kuin menevämpää psytrancea. Oodeej soittaa tässä tapahtumassa illan toisena soittajana juuri ennen vierailevaa DJ:tä Happoperjantaita.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

—-

MACK13

Mack13:n innostus elektroniseen musiikkiin alkoi varhain 90-luvulla.
Alussa kiinnostuksen kohteena olevat tyylit olivat Jungle ja Drum n Bass. Vuonna 1998 kuvioihin tuli mukaan Psytrance, Goa Trance ja kotimainen tuotanto, myöhemmin myös näiden tyylien soittaminen.

Sound Factoryssa järkätyissä bileissä Mack13 on soittanut tapahtumasta toiseen erittäin kovatasoisia settejä saaden yleisöltä loistavaa palautetta. Tässä tapahtumassa Mack13:n DJ-setissä kuullaan mm. full onia, forestia ja muuta tummaa psykesoundia.

Tässä tapahtumassa Mack13 soittaa illan closing setin vierailevan DJ:n Happoperjantain jälkeen.

MACK13 social media:

IG: https://www.instagram.com/m_a_c_k_1_3/
Soundcloud: https://on.soundcloud.com/jAXvL

—-

AcidSanta

Syntyperäinen kajaanilainen ja myös LeipäLasse nimellä aiemmin soittanut on DJ-skenessä uusi tulokas, mutta elektronisen musiikin kuluttajana vanha konkari.

Innostus lähti 80-luvulla Jarren kautta ja sen jälkeen kuvioihin tuli mukaan mm. Detroit Techno, Breakbeat ja Drum’n’bass. Uudempina tulokkaina musiikkimakuun on liittynyt Acid- ja Hard Techno sekä PsyTrance.

Kipinä soittamiseen on elänyt 90-luvun alusta asti ja dekkien toiselle puolelle AcidSanta siirtyi ensimmäisen kerran vuoden 2023 alussa.

Tässä tapahtumassa AcidSanta soittaa illan aloitussetin psytrancea tamppaustahdin liikkuessa 138-145 BPM välimaastossa.

https://www.instagram.com/djacidsanta
https://www.youtube.com/@Acidsanta

—-

Liput ovelta 15 € kpl.

Ikäraja 18 vuotta.

—–

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#trance
#psytrance
#darkpsytrance
#fullonpsytrance
#forestpsytrance
#progressivetrance
#progressivepsytrance
#twilightpsytrance
#underground
#soundfactorybarnightclub

——

Set times / alustavat soittoajat:

tba / ilmoitetaan myöhemmin.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Tapahtuman soittoajat tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumaa. Ota tapahtuma seurantaan jo tässä kohtaa niin pysyt päivityksissä ajan tasalla!

Age limit +18 with an valid i.d. Tickets 15 € at the door.

Going down the rabbit hole..

https://www.facebook.com/events/1678708752535954