Midsummer Day Beach Club

Sound Factory järjestää lauantaina 22.6.2024 rennon juhannuspäivän tapahtuman, jossa soitetaan musiikkia taustamusiikkina. Tapahtuma jakaantuu klo 18-22 välillä uuteen Sound Factory Beach Club kabinettitilaan ja klo 22 eteenpäin yökerhon puolelle.

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

Lineup (A-Z):

– AcidSanta
– Oodeej

Musiikkia soitetaan taustamusiikkina.

—-

Musiikin tyyli Sound Factory Beach Clubin puolella House / Deep House / Tech House.

Yökerhon puolella klo 22 alkaen Techno / Core / Early / Psytrance.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#housemusic
#deephouse
#techhouse
#earlyhardcore
#hardcoremusic
#techno
#detroittechno
#hardtechno
#psytrance
#underground
#soundfactorybarnightclub
#soundfactorybeachclub

——

ACIDSANTA

AcidSanta on Kainuun kasvatti, jonka elämässä elektroninen musiikki on ollut lapsuudesta asti. Yläasteella syntyi myös halu soittamiseen ensimmäisen reiveissä käymisen jälkeen. Muutama vuosi sitten hän hankki itselleen lahjaksi DJ-kontrollerin, mikä mahdollisti pitkäaikaisen haaveen toteuttamisen.

AcidSanta teki debyyttinsä Sound Factoryssä kesällä 2023 ja on siitä lähtien ollut tuttu näky dekkien takana. Tutuin genre hänelle on Techno eri alalajeineen, mutta AcidSanta on avoin myös muille genreille. Uutena innostuksena on ollut Psy Trance, johon hän sai ensikosketuksen viime syksyn Psy Trance bileissä.

Lyhyessä ajassa Sound Factoryn asiakkaat ovat päässeet nauttimaan useissa tapahtumissa AcidSantan soitosta ja mies onkin saanut paljon kiitosta monipuolisista ja laadukasta musiikkia sisältävistä seteistään.

https://www.instagram.com/djacidsanta
https://www.youtube.com/@Acidsanta

—-

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun oodeej soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa niin tunnelmallisempaa housea ja tech housea kuin menevämpää psytrancea sekä technoa.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

—-

Aukioloajat:

18-22 Sound Factory Beach Club rantabaari
22-02 Sound Factory Bar & Nightclub yökerho

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta asiakkailta henkilötodistuksen.

Age limit +18 with an valid i.d. Entrance only with a valid photo id.

This is an event organized by Dream Team Entertainment with Sound Factory Bar & Nightclub.

Visual desing and concept by Juha-Matti Mykkänen.