Sound Factory UG: Psytrance Summer Edition

Sound Factory järjestää perjantaina 28.7.2023 huikean underground henkisen konemusiikki-illan!

Tapahtumaan on tulossa soittamaan useampi DJ, joista pääesiintyjä on meille Sydney:sta Australiasta saapuva SAIJA. Toinen vieraileva DJ on turkulainen Basile Renaud. Musiikkia on luvassa täydet kuusi tuntia.

Myös yökerhon sisustus on rakennettu tapahtumaa silmällä pitäen. Valaistus ja decot tullaan myös muokkaamaan juuri tämän teeman mukaiseksi. UV-valot ja UV-decot on vahvasti läsnä.

Sound Factory UG: Psytrance Summer Edition

Tapahtumassa esiintyvät artistit (aakkosjärjestyksessä):

– Basile Renaud
– ChillJoonas
– NiN0
– oodeej
– SAIJA (AU)

///

Artistien infot ja somelinkit.

SAIJA:

SAIJA on Sydneyssä asuva DJ, joka on erikoistunut progressiiviseen psytranceen. Hänen settinsä ovat erilaisten musiikkityylien sulautumista, jotka saavat yleisön aina tanssimaan. Hän juontaa Caldera on Air -ohjelmaa Bondi-radiossa ja on osa Caldera tapahtuma brändiä Sydneyssä. SAIJA on esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla, kuten Burning Manin sivutapahtuma Burning Seed ja Tribe Ascension. Lisäksi hän on jakanut lavan tunnettujen kansainvälisten DJ:den, kuten Lilly Palmerin ja Ritmon kanssa.

IG: https://www.instagram.com/saija.music/
Soundcloud: https://soundcloud.com/saija-8934749

///

Basile Renaud (deepboxx/Viisauden Puu, Turku).

Psychill / Downtempo / Techno

Basile Renaud, Turkulainen tapahtumantuottaja ja dj. Tällähetkellä luotsaa d e e p b o x x . & Viisauden Puu -iltoja Turussa. Tyyleinä tummanpuhuva ja experimentaalinen microhouse, synkkä deeptech, sekä downtempoinen ja orgaaninen house sekä psychill. Myös teknoisampi soundi luonistuu, sitäkin saatamme kuulla Sound Factoryn UG-illassa!

FB: https://www.facebook.com/djbasilerenaud
SC: https://www.soundcloud.com/djbasilerenaud

///

OODEEJ:

OODEEJ on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ.

OODEEJ aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun OODEEJ soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit onkin rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

OODEEJ oli tänä vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Kosmos Festival on yksi Suomen suurimmista ellei suurin underground tyyppiseen konemusiikkiin erikoistuneista festivaaleista. Tapahtuma järjestettiin 21.7. – 23.7.2023 ja oli loppuunmyyty.

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

///

NIN0

NiN0 (Nino Kihlström, Sound Factory Bar & Nightclub Resident DJ):

NiN0’s first touch to jogwheel happened almost 2 decades ago, in 2005 when he fell in love with trance and house music from 90’s and beginning of 2000’s. The road started from local nightclubs when house, drum ’n ’bass and trance were hammering through the scene.

There are hundreds of nights behind the decks and multiple of clubs where NiN0 has played in these years. NiN0 was also one of the organizers of huge clubnights named Konehuone and Kellari between 2010 and 2018 in former nightclub Club96, in Kajaani, Finland.

In this moment NiN0 is the resident DJ in Sound Factory Bar & Nightclub which is the only underground nightclub in Kajaani.

NiN0 has also shared the stage with the biggest names in Finnish clubbing scene like DJ Orion, Proteus, Milla Lehto and Tempo Giusto just to name a few.
NiN0’s guestmixes has been aired in finnish national radio YleX and also in DoubleClab radio.

”It’s all about driving beats and stunning melodies!” like NiN0 uses to say when the question is about the music in his DJ sets but trance and techno are the closest genres in his heart.

Nowadays you may expect the harder and techier side of trance with uplifting and also psychedelic melodies in his sets.
You can find NiN0’s mixtapes in Soundcloud and also from Mixcloud.

FB: https://www.facebook.com/deejayNiN0
Soundcloud: https://soundcloud.com/deejaynin0

///

CHILLJOONAS:

ChillJoonas aloitti soittamaan hiphop musiikkia kavereiden bileissä 2000-luvun alkupuolella. Vuoden 2010 tietämillä mies kuitenkin uppoutui tummiin DnB saundeihin ja vain hetkeä myöhemmin Jyväskylään saapunut metsäbile- ja psytrance juna vei mennessään.

Myöhemmin mies on vaikuttanut JKL DJ Schoolin riveissä ja soittaa niin boombap rappiä, suomisaundia, twilight psytrancea, kuin muitakin hämyissävytteisiä konemusasaundeja.

Kajaaniin Joonas muutti pelialalla työskentelyn vuoksi ja levylautasilla viihtyykin toisinaan myös pelimusiikkien remixit – konemusiikkiversioina tietysti.

Tässä tapahtumassa Joonaksen loppuillan puolelle sijoittuva setti vie kuulijansa hypnoottisiin psytrancen äänimaailmoihin.

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091853375060
IG: https://www.instagram.com/chilljoonas/
Soundcloud: https://soundcloud.com/joonas-pylvinen

///

Musiikin tyyli Underground Dance Music. Tarkemmin Psytrance sekä Techno.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#psytrance
#psychill
#techno
#deeptech
#downtempo
#underground
#soundfactorybarnightclub

Ikäraja 18 vuotta.

Age limit +18 with an i.d.

Liput ovelta vain 10 €. Tickets only 10 €.

Lippukassaan käy vain tasaraha. Please pay only with exact change.

Venue: Sound Factory Bar & Nightclub, Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani

///

Set times / Soittoajat:

22.00 – 24.00 Basile Renaud
00.00 – 01.00 NiN0
01.00 – 02.30 SAIJA (AU)
02.30 – 03.00 oodeej
03.00 – 04.00 ChillJoonas

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Soittoajat ovat alustavia ja voivat muuttua illan kuluessa.

https://www.facebook.com/events/317614737273777