Inferno 12.8.2023

Jälleen kunnon Hard Dance ja Core tapahtuma palaa Sound Factoryyn lauantaina 12.8.2023. Uutena tyylilajina luvassa myös Psycorea!

#acidtechno
#hardtechno
#earlyhardcore
#gabber
#hardstyle
#psycore
#harddance
#uptempo
#terror

Uutta ja vanhaa corea, earlysta uudempiin mainstream ja millenium core tykityksiin, parit stylet väliin ja myös kunnon ranskalaista ja brittiläistä happoteknoa. Soitetaan siis koko ilta kovaa paskaa tyylilajiin katsomatta!

12.8.2023 at @soundfactorybar

DJ lineup (A-Z):
Hallucihate
oodeej
Pyros

Age limit 18 with an i.d.

Ikäraja 18 vuotta – ota henkkarit mukaan!

Liput ovelta vain 10 €. Tickets only 10 € at the door.

Alustavat soittoajat julkaisemme myöhemmin. Tule hyvissä ajoin paikalle!

DJ PYROS:

Pyros on yksi miltei rankimman hardcore soundin soittajista ja tuottajista. Settejä on soinut esimerkiksi Euroopan hardcore radioissa useamman kerran.

Pyros aloitti myös industrial hardcore tuottamisen 2022 ja ensimmäinen tuotos, Madness julkaistiin X-Tinction Recordsin kautta ja End of Suffering sekä Hells Gateway julkaistiin Hollantilaisella Chosen Few Recordzilla. Uusin tuotos Lords Labyrinth julkaistaan Prototypes Records:n Industrail Troopers kokoelmalla.

Pyroksen setti tulee olemaan takuulla raaka ja synkkä. Tässä tapahtumassa Pyros soittaa setissä uutena tyylilajina myös Psycorea ja vanhan liiton core faneille löytyy myös early klasareita.

Pyros tunnetaan myös teknisesti loistavista seteistään sekä erinomaisista biisivalinnoista. Tätä tapahtumaa ei siis kannata jättää välistä mikäli rankempi konemusa on lähellä sydäntä!

Pyros Social Media links:

www.soundcloud.com/djpyrosofficial
www.facebook.com/djpyrosofficial
www.instagram.com/djpyrosofficial

OODEEJ:

OODEEJ (Juha-Matti Mykkänen) is the resident DJ at Sound Factory Bar & Nightclub .

OODEEJ started spinning records in the beginning of the 90s and played his first big warehouse events in 1995. At first he played mostly breakbeat, house, trance, underground techno and hard core type of electronic music.

A fan of all kinds of music OODEEJ can play almost every type of music in his live DJ sets. Without genre limits new and old electronic music with a hypnotic vibe can be found in his set lists.

In this event his set will include both early and new hardcore and acid hard techno tracks and other harder underground beats from small label producers. OODEEJ doesn’t limit his sets to playing just one electronic music genre.

Regular visits to clubbing destinations like Berlin (Berghain, Love Parade, Tresor..) and Ibiza (Amnesia, Bora Bora, Cafe Mambo, Hi Ibiza, Privilege, Space Ibiza..) has shaped the sound of OODEEJ and opened his ears (and eyes) how to do things differently. 🦉

OODEEJ likes the old school way of mixing and this means no laptops, no beat sync just pure underground music to the people.

OODEEJ was also this year part of the Kosmos Festival 2023 lineup and played in the Gravity stage a Hard Techno DJ-set.

OODEEJ Social Media links:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej/

HALLUCIHATE

With over a 10 year experience in mixing and producing music, Hallucihate knows his way around harder styles. He isn’t restricted by genres and can play anything from slow techno to high speed terror.

Hallucihate ei tunne genrerajoja. Hän soittaa ja tekee musiikkia oman mielensä mukaan tilanteeseen nähden, mutta hänen juuret ovat edelleen lujasti kiinni Industrial Hardcoressa ja Drum ’n’ Bass:ssa.

Hallucihate soittaa tässä tapahtumassa closing setin ja luvassa mm. UK Gabber / Hard Core soundia ja Uptempoa ilman piep-kickejä BPM:ien ollessa tapahtuman lopetussetin aikana sopivasti siellä 170 ja 230 välillä.

https://www.facebook.com/Hallucihate
https://soundcloud.com/hallucihate

HUOM! Musiikkitoiveet tapahtumaan vain etukäteen! Paikan päällä ei ole mitään h***vetin jukeboksia tai soittolistaa mistä toivoa musiikkia. Myöskään mitään radiosoittoroskaa tai suomiräppiä ei soiteta. Mene vaikka Onnelaan jos sellainen kiinnostaa. Kiitos kun luit ja ymmärsit.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

https://www.facebook.com/events/768200125311814/