Pääsiäisreivit 2024

Sound Factory UG: Pääsiäisreivit – täydet kuusi tuntia kunnon konemusaa luvassa! Tapahtuman vieraileva DJ on Laura Kristina.

30.03.2024 @ Sound Factory Kajaani Finland

Lineup (A-Z):
AcidSanta
ChillJoonas
DJ Sekatyömies
Laura Kristina
oodeej

Music Style:
Underground Dance Music

#acidtechno
#detroittechno
#easter
#hardtechno
#industrial
#techno
#trance

6 hours of electronic dance music!

Tickets 15€ at the door.

Age limit 18 with an valid i.d.

Sound Factory UG: Pääsiäisreivit 2024

Set times / Alustavat soittoajat:

22.00 – 23.00 DJ Sekatyömies
23.00 – 24.00 ChillJoonas
00.00 – 01.00 AcidSanta
01.00 – 03.00 Laura Kristina
03.00 – 04.00 oodeej

Soittoajat saattavat tarkentua lähempänä tapahtumaa tai muuttua illan aikana, joten tule hyvissä ajoin paikalle!

Musiikin tyyli on pääosin technoa ja trancea sekä muuta nopeatempoista underground konemusaa.

Laura Kristina (bio in english)

Laura Kristina as a DJ bluntly uncomplex and straightforward.

The simplicity is reflected in her approach to DJing: she plays music that she loves, ignoring shamelessly all genre boundaries and focusing more on making each set her own artistic statement.

The uncomplexity unravels in not limiting herself with genre-specific statements:

”I am not a Genre-DJ, but rather an artist with a Sound.”

She is part of the ’We have Questions’ collective.

Laura Kristina (bio suomeksi)

Laura Kristinaa voi DJ:nä kuvailla kaunistelemattoman suoraviivaiseksi.

Tämä heijastuukin Laura Kristinan tavassa lähestyä soittamista: hän muodostaa settinsä yksinkertaisesti rakastamistaan kappaleista, jättäen usein genreihin sidotut rajoitukset häpeilemättä toissijaisiksi.

Laura Kristina pyrkiikin genre-rajojen liiallisen tuijottelun sijaan luomaan jokaisesta setistä oman taiteellisen kannanottonsa:

”I am not a Genre-DJ, but rather an artist with a Sound.”

Laura Kristina kuuluu ’We have questions’ -kollektiiviin.

OODEEJ

OODEEJ (Juha-Matti Mykkänen) aloitti soittamisen 90-luvun alkupuolella tutustuttuaan underground tyyppiseen konemusiikkiin. Merkittäviä soundiin vaikuttavia tekijöitä olivat mm. The Prodigy:n ensimmäinen albumi Experience, berliiniläinen teknosoundi esim. Tresor klubilta sekä Frankfurtissa syntynyt trance soundi.

Ensimmäisen ison warehouse tyyppisen keikkansa Oodeej soitti vuonna 1995. Tässä vaiheessa edellä mainittujen tyylien lisäksi myös Hollannissa ja Saksassa kehittyneet Hardcore ja Gabber tyylit olivat mukana setissä. Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit onkin rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej soitti vuonna 2023 Sound Factoryn lukemattomien keikkojen lisäksi mm. heinäkuussa teknosetin Kosmos Festival 2023 tapahtumassa Gravity-lavalta ja syyskuun alussa Oulussa 45 Special:ssa psytrance-setin LaavU:n 9-vuotissynttäreillä yhtenä Britanniassa asuvan Nano Records levy-yhtiötä edustavan pääesiintyjän Dala:n lämppäreistä.

Tyypilistä Oodeej:n seteille on se, että toisin kuin monella muulla soittajalla setit eivät ole etukäteen kasattuja ja harjoiteltuja. Oodeej ottaa joka keikalle mukaan runsaasti erilaista musiikkia ja setti saa lopullisen muotonsa tapahtuman yleisen tunnelman mukaan sekä tanssilattialta ja yleisön joukosta tulevien vibojen perusteella.

Sosiaalisen median linkkejä:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

DJ Sekatyömies

DJ Sekatyömies is Kajaani based DJ specialiced for moodboosting Trance beats. He knows how to uplift the mood to new atmospheres with uplifting beats, psy and tech

He has performed at various locations around Finland from nightclub to private parties like Sound Factory, TUHKA (UG-Klubi) and many more.

He publishes mixtapes every month under Monthly Mixture -name and his mixtapes has been aired at YleX.

In this set you can hear beats from trance and techno

ChillJoonas

ChillJoonas on Jyväskylästä Kajaaniin muuttanut tumman konemusiikin DJ, joka viihtyy niin Keski-Suomen forest soundeissa kuin Pohjois-Suomen halliteknoissa. Tapahtumassa kuullaan syväluotaava ja tanssittava setti Drumcoden tummiin jytkiviin saundeihin.

ChillJoonas vaikuttaa tuoreessa kajaanilaisessa konemusiikkiyhdistyksessä KorpiKollektiivi ry puheenjohtajana ja vannoo konemusiikkikulttuurin levittämiseen valtavirtaan.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091853375060
https://www.instagram.com/chilljoonas/
https://on.soundcloud.com/EjFM9

AcidSanta

Syntyperäinen kajaanilainen ja myös LeipäLasse nimellä aiemmin soittanut on DJ-skenessä uusi tulokas, mutta elektronisen musiikin kuluttajana vanha konkari.

Innostus lähti 80-luvulla Jarren kautta ja sen jälkeen kuvioihin tuli mukaan mm. Detroit Techno, Breakbeat ja Drum’n’bass. Uudempina tulokkaina musiikkimakuun on liittynyt Acid- ja Hard Techno sekä PsyTrance.

Kipinä soittamiseen on elänyt 90-luvun alusta asti ja dekkien toiselle puolelle AcidSanta siirtyi ensimmäisen kerran vuoden 2023 alussa.

Tässä tapahtumassa AcidSanta on luvannut soitella tuoretta ja menevää Detroit Technoa tamppaustahdin liikkuessa 140-145 BPM välimaastossa.

https://www.instagram.com/djacidsanta
https://www.youtube.com/@Acidsanta

Venue: Sound Factory Bar & Nightclub, Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani, Finland.

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme henkilötodistuksen kaikilta asiakkailtamme. Ei henkkareita ei sisäänpääsyä!

Liput ovelta 15 € kpl. Maksu kortilla tai käteisellä (vain tasaraha).

Pidätämme oikeuden muutoksiin

https://www.facebook.com/events/6983613505097875/