Kajaanin paras DJ -kilpailu

Oletko sinä Kajaanin paras DJ? Tule mukaan leikkimieliseen kilpailuun, jossa selvitetään, kuka on kovan paikan edessä Kajaanin kovin tiskijukka.

Tässä kilpailussa osallistujat eivät pääse soittamaan uusimmilla ja parhailla soittimilla vaan soittajat laitetaan haasteen eteen vanhojen DJ-laitteiden kanssa. Näistä soittimista ei löydy liitäntää kannettavalle tietokoneelle eikä Sync-nappia. Kaikki työ täytyy siis tehdä itse ja toki vanhojen laitteiden toiminnassakin voi olla haasteita.

Käytettävä formaatti on Audio CD-levyt, jotka osallistuja tuo itse mukanaan. Kappaleet täytyy olla alkuperäisessä muodossaan eli ei valmiita mixtapeja tai etukäteen nauhoitettuja settejä. Kilpailussa edetään alkukarsinnan noin 10-15 minuutin settien jälkeen pudotuskaaviolla eteenpäin loppukilpailuun, joka huipentuu DJ Battleen kahden parhaan välillä. Loppukilpailussa soitettavat setit ovat pidempiä kuin karsinnoissa.

Tapahtuman voittajalle eli parhaalle DJ:lle on luvassa palkintona oikea DJ-keikka yökerhossa sekä lisäksi tuotepalkintoja on luvassa.

Kilpailun alustavat säännöt:

– Kaikkien kilpailuun osallistuvien on oltava selvinpäin (!!!)
– Kaikkien kilpailuun osallistuvien on tuotava mukanaan omat CD-levyt sekä omat kuulokkeet
– Tuomareina toimivat kajaanilaiset DJ:t NiN0 ja oodeej

Kilpailusuoritusten arvostelukriteerit:

– Kappaleiden vaihtojen sujuvuus, beatmatchauksen sekä kappaleiden tasojen sovituksien onnistuminen
– Setin aikana soitettujen kappaleiden määrä
– Biisivalinnat sekä kappaleiden sopiminen yhteen
– Yleinen fiilis setistä kuinka mukaansa tempaava ja monipuolinen se on

Musiikin tyyli on vapaa.

Osallistujien ikäraja 18 vuotta.

Jokainen osallistuja vastaa, että soittamansa musiikki on laillisesti hankittua. Meille ei ole merkitystä, onko levyt alkuperäisiä vai poltettuja. Tärkeintä on, että DJ-setti miksataan livenä paikan päällä.Kilpailuun osallistuminen on kaikille kilpailijoille ilmaista! Toivomme, että saisimme mukaan sekä aloittelevia ”bedroom DJ:tä” että pitkän linjan ammattilaisia, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon.

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1035061347087773/