H4RDCORE 27.5.2023

Paljon toivottu HC tapahtuma palaa Sound Factoryyn lauantaina 27.5.2023.

#acidtechno
#hardtechno
#early
#gabber
#downtempo
#hardstyle
#ukhardcore
#happyhardcore
#harddance
#uptempo
#terror

Uutta ja vanhaa corea, earlysta uudempiin mainstream core tykityksiin, parit stylet väliin ja myös vanhaa klasari Prodigya sekä happoteknoa. Soitetaan siis koko ilta kovaa paskaa tyylilajiin katsomatta!

27.5.2023 at @soundfactorybar

DJ lineup (A-Z):
Hallucihate
NiN0
oodeej
Pyros

Age limit 18 with an i.d.

Ikäraja 18 vuotta – ota henkkarit mukaan!

Liput ovelta 5 € (ennen klo 24.00 ostetut). Tickets 5 € at the door (before midnight).

Liput ovelta klo 24.00 jälkeen 10 €. Tickets after midnight 10 € at the door.

Set times / Alustavat soittoajat:

22-24 Hallucihate
24-02 Pyros
02-03 oodeej
03-04 NiN0

Alustavat soittoajat tarkentuvat illan aikana. Tule hyvissä ajoin paikalle!

DJ PYROS:

Pyros on yksi miltei rankimman hardcore soundin soittajista ja tuottajista. Settejä on soinut esimerkiksi Euroopan hardcore radioissa useamman kerran.

Pyros aloitti myös industrial hardcore tuottamisen 2022 ja ensimmäinen tuotos, Madness julkaistiin X-Tinction Recordsin kautta ja End of Suffering sekä Hells Gateway julkaistiin Hollantilaisella Chosen Few Recordzilla. Uusin tuotos Lords Labyrinth julkaistaan Prototypes Records:n Industrail Troopers kokoelmalla.

Pyroksen setti tulee olemaan takuulla raaka ja synkkä on sitten kyseessä Hard Techno tai Hardcore setti. Tässä tapahtumassa Pyros soittaa setissä molempia tyylilajeja unohtamatta myös early klasareita.

Pyros tunnetaan myös teknisesti loistavista seteistään sekä erinomaisista biisivalinnoista. Tätä tapahtumaa ei siis kannata jättää välistä mikäli rankempi konemusa on lähellä sydäntä!

Pyros Social Media links:

www.soundcloud.com/djpyrosofficial
www.facebook.com/djpyrosofficial
www.instagram.com/djpyrosofficial

OODEEJ:

OODEEJ (Juha-Matti Mykkänen) is the resident DJ at Sound Factory Bar & Nightclub .

OODEEJ started spinning records in the beginning of the 90s and played his first big warehouse events in 1995. At first he played mostly breakbeat, house, trance, underground techno and hard core type of electronic music.

A fan of all kinds of music OODEEJ can play almost every type of music in his live DJ sets. Without genre limits new and old electronic music with a hypnotic vibe can be found in his set lists. The last bigger event he has played was a warmup set for DJ ORION.

In this event his set will include both early and new hardcore and acid hard techno tracks and other harder underground beats from small label producers. OODEEJ doesn’t limit his sets to playing just one electronic music genre.

Regular visits to clubbing destinations like Berlin (Berghain, Love Parade, Tresor..) and Ibiza (Amnesia, Bora Bora, Cafe Mambo, Hi Ibiza, Privilege, Space Ibiza..) has shaped the sound of OODEEJ and opened his ears (and eyes) how to do things differently. 🦉

OODEEJ likes the old school way of mixing and this means no laptops, no beat sync just pure underground music to the people.

OODEEJ is also this year part of the Kosmos Festival 2023 lineup and will play in the Gravity stage.

OODEEJ Social Media links:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

HALLUCIHATE

Hallucihate ei tunne genrerajoja. Hän soittaa ja tekee musiikkia oman mielensä mukaan tilanteeseen nähden, mutta hänen juuret ovat edelleen lujasti kiinni Industrial Hardcoressa ja Drum ’n’ Bass:ssa.

Hallucihate soittaa tapahtuman aloitussetin heti klo 22 alkaen. Luvassa on setin aikana mm. Hardstyleä sekä vanhan liiton Gabberia.

NIN0

NiN0 on kajaanilainen DJ jolla vuosia dekkien takana on jo täysi-ikäisyyden verran. Vuosiin mahtuu paljon koluttuja klubeja sekä kymmenittäin järjestettyjä tapahtumia, kuten edesmenneen Club96:n legendaarisiksi muodostuneet Konehuone ja Kellari klubit sekä useat Sound Factory Nightclub & Barissa järjestetyt UG-illat.

Vuosien varrella on tullut liikuttua niin drum&bassin, teknon ja housen maailmassa, mutta trance on pysynyt lähimpänä sydäntä useine alalajeineen. NIN0n seteissä liikutaan technon, upliftaavan, hard/tech trancen ja psytrancen maailmoissa klasareita unohtamatta.

Setit löydät kuunneltavaksi Soundcloudissa, ja hieman vanhemmat mixtapet ovat saatavilla Mixcloudissa.

HUOM! Musiikkitoiveet tapahtumaan vain etukäteen! Paikan päällä ei ole mitään h***vetin jukeboksia tai soittolistaa mistä toivoa musiikkia. Myöskään mitään radiosoittoroskaa ei soiteta. Kiitos kun luit ja ymmärsit.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

https://www.facebook.com/events/912016929909666/