DJ Ellea 4.9.2021

DJ Ellea 4.9.2021

Vierailevaksi DJ:ksi saapuu Oulusta Ellea. Ellea on kainuulaislähtöinen oululainen DJ, joka innostui soittopuuhista ahkeran musiikkitapahtumien ja reivien kiertelyn ansiosta pari vuotta sitten. Ellean soitantaa on päässyt tähän mennessä kuulemaan muutamilla keikoilla, jyväskyläläisellä underground-radiokanavalla Kaaosradiolla sekä useissa open decks-illoissa Jyväskylässä ja Oulussa.

Ellean settilistalla kuullaan useimmiten deep tech housea ja energistä tummasoundista teknoa. Kajaanilaisille konemusiikin ystävälle on siis luvassa tuoretta uutta soundia naisnäkökulmasta. Elektronisen musiikin ystävien kannattaa ehdottomasti saapua kuuntelemaan Ellean setti Sound Factoryyn!Ellea oli esiintymässä meillä edellisen kerran juhannuksena 2021 ja sai asiakkailtamme loistavan vastaanoton.

Seuraa DJ Ellea:n sivuja näiden linkkien kautta:

https://www.facebook.com/dj.ellea/
https://www.instagram.com/dj_ellea/

Ellea:n Mixcloud: https://www.mixcloud.com/ellea_/

Tapahtumassa dekkien takana on myös talon oma DJ oodeej.

Linkkejä:

https://www.facebook.com/oodeej/
https://www.instagram.com/oodeej/
https://soundcloud.com/oodeej

Ovet klubille avataan klo 20.00 maissa.Ellean alustava soittoaika on noin klo 22-01.Tapahtumaan ja yökerhoon ikäraja on 18 vuotta. Tulethan paikalle vain 100% terveenä ilman flunssaoireita!

Musiikin tyyli tapahtumassa:Deep House & Tech House & Techno

Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin. HUOM! Varaa henkilötodistus mukaan. Ei henkkareita – ei sisäänpääsyä!

https://www.facebook.com/events/1060651248013926