Top Secret – For Your Eyes Only

Top Secret – For Your Eyes Only!

Lauantaina 13.7.2024 Sound Factory järjestää jotain uutta ja huikeaa konemusiikin ystäville. Nimittäin uuden Top Secret konseptin mukaisen tapahtuman. Luvassa on aitoa oikeaa UG-henkistä musiikkia, laadukas huippuluokan klubiäänentoisto sekä juuri oikeat ihmiset paikalla. Olethan sinäkin mukana?

Tämä event järjestetään 90-luvun reivien old school hengessä. Tapahtuman lineupia emme kerro tässä vaiheessa mutta mukana on niin vierailevia DJ:tä kuin paikallisia kovatasoisia pitkän linjan soittajia. Musiikkityylit ovat soittajille vapaita mutta ainakin hardstylen, coren, hard technon ja psyken ystäville löytyy varmasti juuri sitä musiikkia mitä haluatkin kuulla. Mitään radiosoittoroskaa ei tarvitse tulla kuuntelemaan!

Liput tapahtumaan ovelta vain 10 € kpl. Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta tapahtumaan osallistuvilta henkilötodistukset. Ovet yökerhoon avataan klo 22.00. Luvassa on kunnon uugee reivimeininkiä heti ovien avaamisesta saakka aina valomerkkiin asti.

Tapahtumassa esiintyy yhteensä viisi eri DJ:tä. Mukana on niin soittajia Kainuusta kuin kauempaakin. Tule paikalle niin saat selville ketä on saatu tällä kertaa mukaan!

Tapahtuman etkobileet järjestetään Sound Factory Beach Club rantabaarissa klo 20-22.

#techno
#techhouse
#hardtechno
#acidtechno
#hardcoremusic
#earlyhardcore
#psycore
#psytrance
#fullonpsytrance
#underground

Dresscode: Bring your own sunglasses

Concept and design by Juha-Matti Mykkänen

Tickets 10 € at the door. Age limit +18 with an valid id card.

FREE PREPARTY AT SOUND FACTORY BEACH CLUB FROM 8 PM. THERE WILL BE A DJ SET AT THE BEACH CLUB FROM 20.00 TO 22.00.

ILMAISET ETKOT SOUND FACTORY BEACH CLUB RANTABAARISSA KLO 20-22 ! DJ SOITTAMASSA MUSIIKKIA. KLO 22 TAPAHTUMA SIIRTYY YÖKERHON PUOLELLE.

https://www.facebook.com/events/1258924845131673