One More Time

One More Time – Pyros farewell core keikka Kajaanissa. Erittäin kovista core keikoistaan tunnettu Pyros saapuu Kajaaniin 18.5. soittamaan toistaiseksi uransa viimeisen core DJ-keikan. Tulitukea on luvassa myös muilta pitkän linjan soittajilta.

Kunnon Hard Dance ja Core tapahtuma Sound Factoryssa lauantaina 18.5.2024. Vierailevina esiintyjinä etelästä saapuvat meille Pyros ja suomalainen core legenda Criss. Mindcoren perustajanakin tunnettu Criss on yksi pisimpään soittaneista rankemman konemusan suomalaisista DJ:stä ja oikeastaan koko suomalaisen core skenen 90-luvun alkupuolella aloittanut DJ.

Uutta ja vanhaa corea, earlysta uudempiin mainstream ja millenium core tykityksiin luvassa. Soitetaan siis koko ilta tykkiä ja nopeatempoista konemusaa.

18.5.2024 at @soundfactorybar

DJ lineup (A-Z):
Criss
oodeej
Pyros

Age limit 18 with an i.d.

Ikäraja 18 vuotta – ota henkkarit mukaan!

Liput ovelta vain 10 €. Tickets only 10 € at the door.


Alustavat soittoajat / set times:

22.00 – 24.00 oodeej
00.00 – 02.30 Pyros
02.30 – 04.00 Criss


DJ PYROS:

Pyros on yksi miltei rankimman hardcore soundin soittajista ja tuottajista. Settejä on soinut esimerkiksi Euroopan hardcore radioissa useamman kerran.

Pyros aloitti myös industrial core tuottamisen 2022 ja ensimmäinen tuotos, Madness julkaistiin X-Tinction Recordsin kautta ja End of Suffering sekä Hells Gateway julkaistiin Hollantilaisella Chosen Few Recordzilla. Uusin tuotos Lords Labyrinth julkaistaan Prototypes Records:n Industrail Troopers kokoelmalla.

Pyroksen setit on perinteisesti raakoja ja synkkiä. Luvassa on ainakin Mainstream ja Millenium Corea unohtamassa Early klasareita.

Pyros tunnetaan myös teknisesti loistavista seteistään sekä erinomaisista biisivalinnoista. Tätä tapahtumaa ei siis kannata jättää välistä mikäli rankempi konemusa on lähellä sydäntä. Onhan kyseessä Pyroksen toistaiseksi viimeinen keikka. Mies siirtyy tämän keikan jälkeen tuottamaan ja esittämään Hard Technoa Malum aliaksellaan ja tämän myötä Core keikoista tämä tulee olemaan viimeinen.

Pyros Social Media links:

https://soundcloud.com/malum_pyros
https://www.facebook.com/djpyrosofficial
https://www.instagram.com/malum_pyros


CRISS:

DJ Criss aloitti uransa 25 vuotta sitten ja oli yksi ensimmäisiä hardcore djiitä Suomessa. Keikkoja on ollut niin Hollannissa, Saksassa, Virossa kuin ympäri Suomea.

Vuonna 2004 hän perusti Mindcoren joka on sen jälkeen tuonut Suomeen useita ulkomaalaisia hardcore artisteja ja järjästänyt unohtumattomia tapahtumia. Criss on kuulunut Mindcore ryhmän kanssa vakioesiintyjiin Clublifen tapahtumissa 2010-luvulla.

Pitkä kokemus soittokeikoista ja iso määrä Hardcore musiikkia niin vinyyleinä kuin digifileinä, ovat luoneet tasaisen mixaus tyylin niin oldschool, millenium, kuin nyky hardcore seteissä.

Tällä kertaa luvassa klassikko mainstream setti🔥

Criss on vuonna 2004 perustetun Mindcoren perustajajäsen.

https://www.facebook.com/MindcoreFinland


OODEEJ:

OODEEJ (Juha-Matti Mykkänen) aloitti soittamisen 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäisen ison keikkansa vuonna 1995. Corea oodeej on soittanut jo ensimmäisistä keikoista alkaen Thunderdome brändin kulta-aikoina.

Tämän tapahtuman setissä oodeej soittaa mm. klassikoiksi muodostuneen ns. early hardcore tyylin kappaleita kuten myös tuoreita mainstream ja millenium hardcore kappaleita. Oodeej miksaa klassisella DJ-tyylillä eli biittimiksaus tapahtuu korvakuulolta ilman beat sync:ia tai muita nykyajan kotkotuksia.

oodeej social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej


Liput ovelta vain 10 €. Tickets only 10 € at the door. Age limit +18 with an valid i.d.

Emme soita tässä tapahtumassa asiakkaiden toivekappaleita.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

https://www.facebook.com/events/428847096486240