Dynamo keikalla Kajaanissa

TAPAHTUMA ON PERUTTU MEISTÄ RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ KORONARAJOITUKSIEN VUOKSI.

Dynamo pitkästä aikaa klubikeikalle!
Dynamo esiintyy 27.8.2021 Kajaanissa Soundfactoryssa!

Dynamo on Joensuussa vuonna 2016 perustettu Suomirock – yhtye.
Vuonna 2017 julkaistu esikoisalbumi, ja sitä ennen julkaistu single Helsinki-Hollywood, poiki nopeasti bändille useita kymmeniä keikkoja, joita tähän mennessä on tullut listaan noin 100kpl. Keikkojen myynti ollaan tähän asti hoidettu itse ja mukaan mahtuu mm. useita vetoja pienemmillä festareilla.

Singlet Helsinki-Hollywood, Klovni ja Musta Joutsen ja Sade ovat soineet Spotifyn suomirock tänään – listalla ja yhteensä kaikki tähän mennessä julkaistut biisimme ovat keränneet reilut 40 000 striimausta Spotifyssä. Spotifyn lisäksi mm. Deezerin puolella biisimme ovat esiintyneet listoilla. Youtuben puolella julkaistuja musiikkivideoita on toistettu reilut 20 000 kertaa. Palaute musiikista, kuten myös keikoista on ollut pääosin erittäin positiivista ja onhan meillä jo innokaita faneja, jotka kiertävät perässämme keikoilla ympäri suomea.
Dynamo julkaisi 4.6. uusimman singlensä, KESÄYÖ, joka nousi ilmestymispäivänään suoraan Spotifyn Suomirock Tänään – listalle!

Tuleva keikka Sound factoryssa on ensimmäinen klubikeikka bändille yli kahteen vuoteen, joten paikalle tulo suotavaa, ellei miltei pakollista!

Liput keikalle vain 3€ ja pistetään vielä lipun mukaan ”IV” albumi varaston uumenista!

Dynamo spotifyssä:


https://open.spotify.com/artist/4rcN737TZMwJl5uucSxjnJ…


Dynamo YouTubessa:


https://youtube.com/channel/UCFYbY_wY2lD7DByAQQSUWBA