Passion for Trance

Sound Factory järjestää lauantaina 23.11. konemusabileet teemana trance ja techno. Vierailevaksi DJ:ksi saamme tähän tapahtumaan Tampereelta saapuvan Ziriuksen. ❤

Luvassa on monipuolinen kattaus niin upliftaavaa ja melodista trancea kuin rankempaa ja nopeatempoisempaa hard trancea ja technoa. Tämä tapahtuma ei jätä kovempiakaan reivaajia kylmäksi! Radiosoittokappaleet ja hissimusiikki jätetään tässä eventissä soittamatta ja keskitytään itse asiaan eli tulikuuman tanssilattian luomiseen tanssijoille! 🙂

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

Lineup (A-Z):

– oodeej
– Zirius

– more tba

Koko tapahtuman lineup julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

—-

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#trance
#techno
#psytrance
#hardtrance
#hardtechno
#upliftingtrance
#progressivetrance
#progressivepsytrance
#underground
#soundfactorybarnightclub

——

ZIRIUS

Trance on pitkään ollut Ziriukselle suuri intohimo. Herännyt kiinnostus dj-hommiin johdatti hänet kaksi vuotta sitten ensimmäisille omille keikoille.

Soittoon valikoituu useimmiten reipasta trancea sekä draivaavaa tai hardimpaa teknoa. Hänen seteissään kohtaavat hyvä energia, kauniit melodiat sekä sopivan tumma soundi. Zirius yhdistelee uusia julkaisuja sekä vanhoja helmiä johdattaen kuulijan uniikille matkalle.

Säännöllisten Soundcloud-settien sekä guest mixien teon lisäksi Zirius on tehnyt kuukausittaista trance-ohjelmaa brittiläisille nettiradio-kanaville sekä on yksi Resonation Finlandin residenteistä.

Somet:
www.soundcloud.com/ziriusdj
www.facebook.com/ziriusdj
www.instagram.com/ziriusdj
www.tiktok.com/@ziriusdj

——

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995 ja trance on ollut mukana Oodeej seteissä aivan ensimmäisistä keikoista alkaen.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa tanssilattialle kutsuvaa trance ja technoa. Mukaan mahtuu niin uunituoreita vuoden 2024 kappaleita kuin arkistojen kätköistä kaivettuja helmiä.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

——

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta asiakkailta henkilötodistuksen.

Liput ovelta 15 € kpl.

Age limit +18 with an valid i.d. Entrance only with a valid photo id.

Tickets 15 € at the door.

This is an event organized by Dream Team Entertainment with Sound Factory Bar & Nightclub.

Visual desing and event concept by Juha-Matti Mykkänen.

https://www.facebook.com/events/1243594559987967