Sound Factory Live: A10 ja Monika livenä

Lauantaina 29.12. on jälleen luvassa loistavaa elävää musiikkia Sound Factoryssa. Myös tällä kertaa kaksi bändiä vastaa musiikista. Bändit ovat A10 ja Monika.

A10

A10 on Kajaanilaislähtöinen trio-kokoonpano, jonka musiikki on progen, bluesin ja vaihtoehto-tyylin ainutlaatuinen kokonaisuus.

Yhtyeen omalaatuinen soundi syntyy hyvin suunnitellulla äänitekniikalla sekä vahvalla ryhmädynamiikalla. Kolmikon tyypillisimpiä juttuja onkin yhdessä jamittelu ja lavalla saattaa joskus syntyä uusia biisejäkin.

A10:n esiintyessä, lavalla liikkuu energiaa eikä aina voi tietää mitä heidän soittonsa tuo tullessaan. A10 koostuu jäsenistä Mico Jyrinki, Lauri Sarén ja Väinö Uppa.

Mico Jyringin esittely:

Mico Jyrinki toimii bändin rumpalina ja laulajana. Hän on ammentanut vaikutteita rumpumaailman huipuilta jo yli vuosikymmenen ajan eikä sen vaikutus jää hänen soitostaan uupumaan. Kun tämän rytmikoneen laittaa käyntiin, tanssijalkaa ei pysäytä mikään.

Lauri Sarénin esittely

Lauri Sarén vastaa yhtyeen kitaraorkesterista. Hän kulkee suurten suomalaisten kitaristien jalanjäljissä ja edustaa oman aikansa tunnusomaista kitaransoittoa erinomaisesti.

Väinö Upan esittely:

A10:n basistina ja yhtenä graafikoista toimii Väinö Uppa. Vaikka hän aloitti soittamisen myöhemmin, on keikkailu vähitellen nostanut basistinkin kahden muun tähden rinnalle. Kun A10 käynnistää tämän reistailevan bassokoneen, tilan täyttää elävien rytmien tulva.

MONIKA

Monika on kajaanilaisbändi joka soittaa vaihtoehtorokkia. Tyyli yltää pop musiikista äärimetalliin. Yhteen kokoonpanoon kuuluu Aaro Toivari (kitara) Atro Aunesluoma (rummut) Miro Jyrinki (basso) ja Jesse Oikarinen (laulu) Yhtyeen live esiintyminen on energistä ja musiikki erillaista studio äänityksiin verratavissa. Yhtyeen biisit kertovat erillaisista maailman katsomuksista, mieliala häiriöistä, uskonnoista ja ihmisten elämästä. Musiikki voi olla synkkää, mutta silti ilahduttavaa.

Bändit jäsenet vaikuttavat muuallakin. Aaro Toivari kuuluu Keskipiste nimiseen kollektiiviin. Atro Aunesluomalla on toinen bändi nimeltä DaysWithin. Miro Jyrinki soittaa ”bile bändeissä”. Jesse Oikarinen on tehnyt runokeikkoja ja tekee sooloprojektia ”Roskit” nimellä (mukana ollut Mico Jyrinki)

Alustava aikataulu ja soittoajat:

20.00 Ovet avataan
21.00 Monika (live)
22.00 A10 (live)
01.00 Ravintola suljetaan

Ikäraja keikalle 18 vuotta.

Livekeikoilla suosittelemme käyttämään korvatulppia, koska äänenpaine ylittää 85 dBA (SPL).

Liput ovelta vain 3 € kpl. Maksu käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Myös Mobilepay maksu on mahdollinen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

https://www.facebook.com/events/1749546122231121