DnB / Breaks & Techno Club Night

Sound Factory järjestää lauantaina 2.3.2024 tutustumisillan erilaiseen konemusiikkiin. Luvassa on mm. Drum n Bass, Breaks ja Techno tyylilajeja.

Illan aika esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

– Mack13
– oodeej

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#soundfactoryug
#drumnbass
#dnb
#breaks
#techno
#underground
#soundfactorybarnightclub

Set times / alustavat soittoajat:

22.00 – 24.00 oodeej
00.00 – 02.00 Mack13

Mack13 bio:

DJ Mack13 is a dedicated follower and performer of electronic underground music. Mack13 was introduced to drum’n’ bass and trance music in the early 90s, and he got fascinated by their energy and diversity. He also discovered suomisaundi in the late 90s, and its quirky and original sound.

Mack13 started to dj in the early 2000s first in private parties, mixing psytrance and drum’n’bass. Currently Mack13 is known in the ug events in Kajaani like Sound Factory psytrance parties creating a vibrant and immersive atmosphere for the crowd with his dark and funky beats. He has also performed at Kajaani city festival Linnanvirta 2022 and 2023.

Mack13 links:

IG: https://www.instagram.com/m_a_c_k_1_3/
Soundcloud: https://soundcloud.com/m_a_c_k_1_3

Oodeej bio:

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ.

Oodeej aloitti soittamaan 90-luvun alkupuolella ja soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995. Alkuun OODEEJ soitti lähinnä breakbeatia, housea, trancea ja underground technoa.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tämän tapahtuman setissä oodeej:ltä on luvassa technoa höystettynä menneiden vuosien drum n bass, breaks ja dubstep klassikoilla.

Oodeej linkit:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja yökerhoon 18 vuotta. Ota henkkarit mukaan illanviettoon. Musiikkia soitetaan ”taustamusiikkina”. Illan kustannuksien kattamiseksi pääsymaksu on 5 euroa.

Tapahtumassa ei ole erillistä vartioitua narikkaa, joten jätä kaikki ylimääräiset tavarat kotiin tai autoon. Reppujen tai laukkujen kanssa ei pääsyä yökerhoon!

Age limit +18 with an valid i.d.

Liput ovelta 5 € (maksu kortilla tai käteismaksulla vain tasaraha). Tickets 5 € at the door.

https://www.facebook.com/events/407376688536735