AVARUUSDISCO

On discoja, mutta vain yksi ja ainut AVARUUSDISCO!

Avaruusdiscon emäalus saapuu ensimmäistä kertaa Kajaaniin 20.4.!

Suomen Uuugein disco-ryhmä päätti vihdoin suunnata aluksensa kajaanilaisten iloksi Sound Factory Baariin!

Baarihan muuttuu kosmiseksi madonreiäksi tämän viikonlopun aikana, jossa kuulet musiikkia laidasta laitaan; perulaisesta oopperasta, funkista psytranceen ja iskelmästä ties minne, kukaan ei koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Ja hyvä niin, yllätysten yöt tiedossa.
Sellaista on Avaruusdisco!

Kajaanin Sound Factory tulee värähtelemään taajuksilla, joista itse Sekola Teslakin olisi ihmeissään. DJ Saigon Master tarjoilee musiikillisen matkan tanssimusiikkia gruuvimmasta soundista aina kovempaan tykitykseen asti.

Tule osallistumaan Avaruusdiscon legendaarisen foliohattukilpailuun ja voita huikeita palkintoja. Me tuomme foliot, tuo sinä luovuutesi. Taiteilijat Riikka Arte ja Tom Peri Art ovat illan aikana tekemässä halukkaille UV- ja glitter kasvomaalausta.

Pukeutuminen hulluimpaan mihin tahansa asuun on sallittua ja jopa suotavaa! Tee se itse DIY hommia arvostetaan. Special palkintoja luvassa jos ja kun lapasista lähtee. Kyhäelmä vaikka pahvilaatikosta ja jesarista saa naapurinkin ihmettelemään että mitäs viddua nyt taas!?!! Paras asu palkitaan! Ja erikois asut erikseen!

On myös helekutin siistejä Avaruusdisco T-paitoja saatavilla, jotta varaa käteistä vähän enempikii niin ei jano yllätä eikä tahti hyyvy!

Avaruusdiscon go-go tanssijat pitävät sykkeen yllä aamun tunneille asti ja ilta tulee olemaan täynnä yllätyksiä.

Tervetuloa avaruusalukseemme hulluttelemaan kanssamme!

LIPUT 10e (käteismaksu)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

There are discos, but there is only one AVARUUSDISCO!

Avaruusdisco spaceship will land to Kajaani Sound Factory Bar on the 20th of April. A night full of surprises and a musical journey through a variety of genres from funky groove to faster beats by DJ Saigon Master.

Don’t miss out on the legendary tinfoil hat competition. We bring the foil and you bring your creativity. Amazing prices for the winners.

UV-face painting and glitter by artists Riikka Arte and Tom Peri Art.

Prices are also given for the best and craziest outfits. We value anything DIY and over the top.

Avaruusdisco go-go dancers will keep the party bumping until the morning hours!

Welcome to join us for this space madness!

TICKETS 10e (in cash)

https://www.facebook.com/events/267411796458960