Independence Day Rave

Sound Factoryssa juhlitaan perjantaina 6.12. itsenäisyyspäivää konemusareivien muodossa. Vierailevaksi DJ:ksi saamme tähän tapahtumaan Espoosta saapuvan artistin nimeltään Jay Crystal.

Luvassa on illan aikana useampaa konemusiikkigenreä mm. trancea ja technoa. Ibiza Trance Event tapahtumasta ja Ravenation eventeistä tuttu Jay Crystal tykittää dekkien takaa taatusti itsenäisyyspäivän kunniaksi tanssijalkoihin menevät biitit.

Pääesiintyjän Jay Crystalin lisäksi tapahtuman musiikista vastaavat paikalliset Sound Factoryn asiakkaille erittäin tutut nimet mm. DJ Sekatyömies ja Sound Factoryn Resident DJ Oodeej.

Tapahtumassa esiintyvät DJ:t (aakkosjärjestyksessä):

Lineup (A-Z):

– DJ Sekatyömies
– Jay Crystal
– oodeej

– more tba

Koko tapahtuman lineup julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

—-

Musiikin tyyli Underground Dance Music.

Tässä tapahtumassa emme ota musiikkitoiveita vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#trance
#techno
#psytrance
#techtrance
#hardtrance
#hardtechno
#ibizatrance
#underground
#upliftingtrance
#progressivetrance
#progressivepsytrance
#soundfactorybarnightclub

——

JAY CRYSTAL

Jay Crystal on kovassa nosteessa oleva nimi Suomen tranceskenessä. Hänen settinsä ovat täynnä energiaa, kauniita vokaaleja, tarttuvia melodioita ja intensiivistä psy/tech-trancea.

Hän on jakanut lavan sellaisten artistien kanssa kuin Alex di Stefano, Astrix, Ben Nicky, Neelix, Exis, John Askew, Paul Van Dyk ja Fabio & Moon. Jay Crystal on vakioesiintyjä klubeilla ja bileissä ympäri Suomea.

Mainittakoon myös että hän oli osana 2022 Ibiza Trance Eventin lineupia. Jay Crystal on Ravenation -konseptin resident DJ.

Some linkit:
Instagram: https://www.instagram.com/jaycrystalofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/jaycrystalofficial/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jaycrystalofficial

——

OODEEJ

Oodeej on kajaanilaisen Sound Factory Bar & Nightclub yökerhon talon oma DJ. Oodeej soitti ensimmäiset isot keikkansa vuonna 1995 ja trance on ollut mukana Oodeej seteissä aivan ensimmäisistä keikoista alkaen.

Erilaisten musiikkityylien fanina oodeej:n DJ-seteistä voi bongata lähes kaikenlaista konemusiikkia. Setit on rakennettu ilman genrerajoja ja niistä löytyy niin uutta kuin vanhaa elektronista musiikkia. Yhdistävä tekijä on hypnoottiset biitit ja vahva underground viba.

Oodeej oli viime vuonna esiintymässä Kosmos Festival 2023 tapahtumassa ja soitti DJ-keikan samalta Gravity lavalta kuin mm. Rinneradio, Business City, Rafi of Kallio ja Milla303. Oodeej oli myös soittamassa Oulussa LaavU:n 9-vuotissynttäreillä Britanniassa nykyään asuvan psytrance-legendan Dala:n lämppärinä.

Tässä tapahtumassa Oodeejiin setissä on luvassa tanssilattialle kutsuvaa trance ja technoa. Mukaan mahtuu niin uunituoreita vuoden 2024 kappaleita kuin arkistojen kätköistä kaivettuja helmiä.

OODEEJ social media:

FB: https://www.facebook.com/oodeej/
IG: https://www.instagram.com/oodeej/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/oodeej/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oodeej

——

DJ SEKATYÖMIES

DJ Sekatyömies on kajaanilaislähtöinen DJ. Hänen seteissään kuuluu upliftaavia ja meneviä soundeja eri genreistä.

Tämä DJ on tehnyt nousuaan viime vuosina aloittaen soittamaan kajaanissa paikallisessa yökerhossa, josta sittemmin on päässyt esiintymään myös ympäri suomea eri kaupungeissa aina reiveistä festivaali luokan tapahtumiin. Suunta on ollut vain ylöspäin, joten tätä dj:tä sinun ei kannata ohittaa!

DJ Sekatyömies nauhoittaa myös mixejään Soundcloudiin kaiken kansan kuultavaksi, jotka on myös päässeet myös kuuluviin YleXn DJ Orionin ohjelmassa! Viimeisimpänä hän soitti suomalaisen tech-trance dj:n Tempo Giuston kanssa samassa tapahtumassa!

——

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Ikäraja 18 vuotta. Tarkistamme kaikilta asiakkailta henkilötodistuksen.

Liput ovelta 15 € kpl.

Age limit +18 with an valid i.d. Entrance only with a valid photo id.

Tickets 15 € at the door.

This is an event organized by Dream Team Entertainment with Sound Factory Bar & Nightclub.

Visual desing and event concept by Juha-Matti Mykkänen.

https://www.facebook.com/events/1214731343067958